GZ-Psycholoog Heiloo

Op zoek naar een GZ-psycholoog in de omgeving Alkmaar Heiloo? Of wilt u een mindfulness training volgen? Dan bent u aan het goede adres bij de praktijk voor psychologie en mindfulness van Marieke Sluijs. U kunt terecht bij de praktijk in Heiloo voor de op de site vermelde klachten.

De praktijk voor psychologie en mindfulness is gespecialiseerd in de volgende therapieën:

mindfulness

cognitieve gedragtherapie

EMDR-behandelingen

schematherapie

lichaamsgerichte benadering

ouderschapsbegeleiding

Psycholoog Hilversum en Soest

Over Marieke Sluijs

Ik werk meer dan 10 jaar als vrijgevestigd GZ-psycholoog. Ik houd heel erg van mijn vak en ben altijd in ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk.

Ik vind het belangrijk om te werken met hoofd hart en handen: Ik gebruik technieken en protocollen die bewezen effectief zijn. Daarnaast gebruik ik mijn intuïtie en is er altijd aandacht voor het luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Ook al zijn de onderwerpen soms zwaar, er is in de behandeling vaak ook ruimte om samen te lachen. Gelijkwaardigheid, authenticiteit, compassie en verbinding zijn voor mij sleutelwoorden. Zowel privé als in mijn vak.

Ook ik kom natuurlijk allerlei obstakels en uitdagingen tegen in mijn leven en wordt zo nu en dan geconfronteerd met oude patronen en pijnlijke gevoelens. Van binnen uit weet ik hoe lastig het kan zijn om deze gevoelens te transformeren. Maar ik weet ook hoe belonend het is om het wel te doen en dat er hierdoor werkelijk ruimte ontstaat voor meer rust, liefde en plezier.

Sinds ik in 2010 moeder werd, is mijn interesse uitgebreid naar gezinnen en kinderen. Hierbij ben ik vooral erg geïnteresseerd in het bevorderen van een veilige plek en gevoel van warme verbondenheid voor kinderen, zodat zij zo veel mogelijk tot bloei kunnen komen. Ouders zijn hierin heel belangrijk en zijn verdienen steun bij het belangrijke werk dat zij doen. Zie voor mijn werk met ouders en kinderen: Basic Trust en Ouderschap in verbinding.Afspraak maken in Heiloo

Wilt u een afspraak maken in Heiloo? Neem dan contact op met de praktijk voor psychologie en mindfulness via het aanmeldformulier. U kunt ook bellen naar 06-47790036.

GZ-psycholoog B.I.G 59910146125 | KvK 30275899 | praktijk AGB-code 94063784 | persoonlijke AGB-code 94007416 | Lidnummer NVPA: 103030 | Lidnummer N.I.P.: 133985 | Lidnummer LVVP 5207

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Praktijk voor psychologie en mindfulness