Ervaringen

Op deze pagina kun je lezen hoe verschillende cliënten de therapie of trainingen hebben ervaren. Om privacy redenen zijn de getuigschriften anoniem.

default image

"Ik heb de behandeling als erg prettig ervaren. Marieke is een gevoelige, kundige psychologe en een heel fijn persoon. Ze heeft me echt geholpen om onderliggende onbewuste patronen en emoties tevoorschijn te halen en om ze te kunnen helen. Ik had niet verwacht dat de behandelingen zoveel effect zouden kunnen hebben. Momenteel voel ik me vrij, krachtig en waardig en een heel stuk comfortabeler met mezelf. Ik zou Marieke zeker aanbevelen voor een ieder persoon die naar zichzelf wilt kijken."

20 mei 2020

default image

Enkele jaren terug liep ik vast door moeilijkheden in ons gezin en ernstige gezondheidsproblemen. Via de huisarts kwam ik bij Marieke terecht. Zij heeft mij geholpen, om inzicht te krijgen in hoe ik met de situatie omging en me laten zien, hoe ik het anders kon doen. Dat was een hele "omscholing" en het ging niet vanzelf, want de verandering moest van binnenuit komen. Ik probeerde altijd om alles op te lossen en dat kan nu eenmaal niet. De kunst is, om een weg te vinden om met moeilijkheden en verdriet om te gaan en dat heb ik met behulp van Marieke geleerd. Ook heeft ze mij behandeld met emdr, wat goed heeft geholpen. En zelfs nu mijn gezondheid slechter is geworden en de toekomst heel onzeker is, lukt het me om in het hier en nu te leven en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Daar ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor.Zonder de hulp van Marieke was me dit nooit gelukt!

19 mei 2020

default image

 ik ben heel erg blij dat ik de cursus hand in hand parenting bij Marieke Sluijs ben gaan doen! Zeer waardevol en ondersteunend voor mijn dagelijks leven! In het dagelijks contact met mijn kind kom ik veel patronen van vroeger tegen. Wat ik zo ontzettend gemist heb is  verbinding met mijn ouders. Die verbinding wil ik zelf graag voelen met mijn kind. En het haar ook kunnen geven. Ik merk dat de hand in hand parenting me helpt om deze verbinding makkelijker tot stand te brengen en mijn kind liefdevol op te voeden. Marieke begeleidt de cursus op een hele prettige manier. Ze is helder in haar uitleg. En ondersteunend in het proces.

10 april 2020

default image

Wat ik fijn vond is dat je uitgaat van het goede van mij en van mijn kinderen. Het heeft mij geleerd mezelf en hen meer te vertrouwen

12 februari 2019

default image

Dank je wel voor een fijne training. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik voelde me veilig en ik heb ook nog gelachen!

12 februari 2019

default image

Ik heb veel therapie gehad in mijn leven. De gesprekken met Marieke hebben mij het meest geholpen. Ik kreeg praktische handvatten om te leren omgaan met moeilijke emoties' .

12 augustus 2018


default image

Thank you for everything.  I wish I could have continued on as your client.  I got a lot from it, and I will remember you' 

12 maart 2018


default image

"Marieke heeft mij in een paar gesprekken ontzettend geholpen. Ze helpt je om de dingen die je tegenkomt te onderzoeken door er met je aandacht en adem naartoe te gaan. Hierdoor kwamen oplossingen vaak vanzelf of veranderde mijn perspectief op het probleem. Ik heb de gesprekken ook als heel gelijkwaardig ervaren. Ze is niet iemand die je vertelt wat je moet doen, maar ze begeleidt je zo dat je daarna zelf weer richting kunt bepalen."

12 september 2015


default image

Marieke is in staat om een veilige sfeer te creëren tijdens de trainingen, waardoor je het gevoel krijgt dat je jezelf kunt zijn.'

12 september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Praktijk voor psychologie en mindfulness